De optredens van Shantykoor Wrakhout.

 

Klik op een optreden voor meer informatie.

Shantyfestival Munster

ZATERDAG 27 JULI 2024 GAAT SHANTYKOOR DE GRENS OVER.   MÜNSTER DUITSLAND IS DE PLAATS VAN ONS OPTREDEN. klik op bericht voor verdere info.  

Hotel Het Landhuis Oldenzaal

Hotel Het Landhuis Oldenzaal Bentheimerstraat 118, Oldenzaal

Op 31 juli verzorgt shantykoor Wrakhout uit Enschede weer een besloten optreden in het Oldenzaalse hotel Het Landhuis.

Westerbork Drenthe

Westerbork Drenthe

4 AUGUSTUS 2024 OPENBAAR OPTREDEN VAN SHANTYKOOR WRAKHOUT UIT ENSCHEDE HET DRENTSE WESTERBORK. VOOR HET KOOR HET EERSTE OPTREDEN IN DE PROVINCIE DRENTE.  

PATHMOS ZOMERFEEST

Pathmos Enschede Spinnerstraat, Enschede

ZONDAG 1 SEPTEMBER VERZORGT SHANTYKOOR WRAKHOUT UIT ENSCHEDE EEN OPENBAAR OPTREDEN TIJDENS HET ALTIJD GEZELLIGE PATHMOS ZOMERFEEST. U BENT MEER DAN VAN HARTE WELKOM

OPTREDEN ZATERDAG MARKT

Van Heekplein Enschede van Heekplein, Enschede

OPENBAAR OPTREDEN VAN SHANTYKOOR WRAKHOUT UIT ENSCHEDE OP DE ALTIJD GEZELLIGE DINSDAGMARKT IN ENSCHEDE. U BENT VAN HARTE UITGENODIGD OM MET EEN LEKKERBEKKIE IN DE HAND VAN ONZE PRACHTIGE SHANTY"S TE GENIETEN.

MINI SHANTYFESTIVAL ENSCHEDE OPENBAAR OPTREDEN

Van Heekplein Enschede van Heekplein, Enschede

ZONDAG 6 OKTOBER 2024 TREEDT HET ENSCHEDESE SHANTYKOOR WRAKHOUT OP TIJDENS HET MINI SHANTYFESTIVAL OP HET VAN HEEKPLEIN. NADERE INFORMATIE VOLGT ZO SPOEDIG MOGELIJK.  

SPEELTUIN DE WESTER (BESLOTEN OPTREDEN)

Enschede J.W. Swierstraat J.W. SWIERSTRAAT 43 A, ENSCHEDE

DE ZONNEBLOEM AFDELING TWEKKELERVELD ORGANISEERT M.M.V. SHANTYKOOR WRAKHOUT UIT ENSCHEDE EEN MUZIKALE MIDDAG VOOR HAAR CLIËNTEN. BEGIN OPTREDEN 13.30 uur tot 14.15 UUR, DAN EEN PAUZE EN HET TWEEDE OPTREDEN VAN HET KOOR BEGINT OM 14.45 UUR EN EINDIGT OM 15.30 UUR.

Jaarconcert Shantykoor Wrakhout

Muziekcentrum

WOENSDAG 6 NOVEMBER 2024 JAARCONCERT VAN SHANTYKOOR WRAKHOUT UIT ENSCHEDE. LOCATIE EN AANVANGTIJD ZODRA BEKEND OP DE SITE 

CLUBGEBOUW DMBE (betreft een BESLOTEN OPTREDEN)

Herculesstraat 10 Enschede Herculesstraat 10, Enschede

DE ZONNEBLOEM TWEKKELERVELD ORGANISSEERT EEN KERSTMIDDAG M.M.V. SHANTYKOOR WRAKHOUT UIT ENSCHEDE. HET BETREFT EEN BESLOTEN OPTREDEN.